No sound from dirty channel rockerverb 50

Orange Amps Technical Q&A's

Moderator: bclaire

Post Reply
Dxjxrose
New Member
Posts: 16
Joined: Tue Jun 19, 2018 9:18 pm

No sound from dirty channel rockerverb 50

Post by Dxjxrose » Fri Jul 20, 2018 3:19 am

So after bringing my amp to a buddies to jam i got home and no sound from dirty channel i tried tubes diff foot switch the switch on the front... I took it out of the shell and tapped on the tube sockets and tapped around with my plastic chop stick Nothing worked so i drove 2hrs to my tech and it was working when i got there and has been working since... He saw no issues but with out it malfunctioning its hard to diagnose i just dont need this happenimg at a show any ideas from you guys?

Les Paul Lover
Duke of Orange
Posts: 6617
Joined: Tue Aug 18, 2009 9:08 am
Location: Derby, England

Re: No sound from dirty channel rockerverb 50

Post by Les Paul Lover » Fri Jul 20, 2018 6:24 am

Low voltage situation can make the relay misbehave.
Ant

Orange Gear: RV50 MKI, R30, AD15, AD5, PPC212
Past Orange: Orange AD30TC Combo, Tiny Terror

Guitars: Gibson Les Paul Standard Faded, Vigier Expert Retro 54, Gibson SG 70s Tribute, Aria Pro II RS X80, G&L ASAT Special Tribute

Dxjxrose
New Member
Posts: 16
Joined: Tue Jun 19, 2018 9:18 pm

Re: No sound from dirty channel rockerverb 50

Post by Dxjxrose » Fri Jul 20, 2018 7:49 am

Like what could a bad reverb transformer cause low voltage? I happened for a week straght reassembled the amp tested it still nothing brought it to my tech and was working when it got there.... Im clueless what would cause this for a week straight then boom...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest